BELFÖLD
48 perc – Orosz előretörés várható a fronton a Nyugat támogatása ellenére is?
A háború jelen állása és az esetleges offenzívák megindítása is szóba került a 48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás című műsorban.
Merkely Bélát döntő fölénnyel választotta rektorjelöltnek a Semmelweis Egyetem szenátusa
A közlés szerint a szenátus csütörtökön hallgatta meg a rektori tisztség betöltésére pályázatot benyújtó Kellermayer Miklós és Merkely Béla professzorok programbeszédét.
Orbán Viktor: Azonnali tűzszünet kell
Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban kötetlen beszélgetésen fogadta a Mathias Corvinus Collegium (MCC) nemzetközi médiakonferenciájának külföldi előadóit, Orbán Balázs politikai igazgatóval, az MCC kuratóriumi elnökével közösen – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
Nyíradonyban átadták az Erdei Harmónia látogatóközpontot
Ma Magyarországon a vidéken élők a legnagyobb kisebbség, mindent meg kell tenni a vidék fejlesztése, versenyképességének, munkaerő-megtartó erejének növelése érdekében.
Főszerkesztő: Az osztrák és német fősodratú média azt sulykolja az embereknek, hogy legyenek genderpártiak
Richard Schmitt azt hangoztatta, hogy a mai fősodratú média Ausztriában és Németországban általános iskolásoknak tekinti az olvasókat, amit ők nem szeretnek.
„Sokkal üresebb hely nélküle a világ” – Eltemették a hős rendőrt, Baumann Pétert
Isten veled, főhadnagy úr! – katonai tiszteletadás mellett helyezték örök nyugalomra a hősi halottá nyilvánított Baumann Péter posztumusz rendőr főhadnagyot, a Budapesti Rendőr-főkapitányság körzeti megbízottját.
Rétvári Bence: Veszélyes a Frontex új vezetőjének nyilatkozata
Magyarország megvédi a déli határát, sőt Ausztriával és Szerbiával közösen Szerbia déli határánál is ott van.
Késsel lábon szúrta az intézkedő rendőrt egy kamaszfiú
A rendőr nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.
Havazott Budapesten is – téli idő vár ránk
Az ország középső részében egyre többfelé havazik. Pénteken és szombaton egy tőlünk keletre, délkeletre örvénylő ciklon okozhat több helyen hószállingózást, kisebb havazást. Feltámad a szél.
2023. január 27. péntek, Angelika napja
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg